Uusissa lakanoissa


"Onpas komiat lakanat" totesi mies, kun illalla peittoa korvilleen veti. No, onhan ne. Kerroin aiemmin kuinka ihastuin Marimekon syysmallistossa olevaan Maija Isolan klassikkokuosiin Sulhasmies. Tiesin heti, että haluan tätä kaunista 60-luvulla suunniteltua kuosia lämmittämään  syyskodin sisustusta. 

Sulhasmies kuvio muodostuu toisiinsa kietoutuvista viivoista. Ajankohtaisen ruskean ja mustan liitosta syntyy samalla ylellinen, joskin myös perinteisen suomalainen tunnelma. Olemme nukkuneet koko kevään ja kesän erilaisissa pellavalakanoissa ja näin syksyn kynnyksellä tuntuu ihanalta pujahtaa tummien ja sileiden puuvillalakanoiden väliin.

Blogin sivupalkkiin on ilmestynyt lukijatutkimus. Olisi hienoa, jos kävisit jättämässä vastauksesi nopeaan kyselyyn. Samalla pääset vaikuttamaan ja autat meitä kehittämään blogiamme entistä paremmaksi. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan kaksi 100 € Iittala -lahjakorttia.

Rentouttavaa viikonloppua! Mervi

Kommentit

 1. Uutuus vissin nämä lakanat, kun ei vielä myynnistä löydy? Harmittelin itse mahoton, kun tätä ei tullu kankaana. Olisin halunnu verhot :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä lakanat osuivat silmiini sattumalta, kun olin ostamassa Oiva lautasia. Olisiko kyseessä joku kampanjatuote, koska lakanoiden hinta oli n. 60€ ja tyynyliinan n. 10 €. Minusta tämä on myös todella näyttävä ja upea kuosi :)

   Poista
 2. Missä myymälässä kävit? Voisin kysyä saako sieltä myös tänne pohjoiseen :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit