Vapauttakaa viattomat miehet Stringeistä!

Kuva: Riina Salokangas

Selatessani blogimeiliä ymmärsin tilaisuuden koittaneen. Vihdoinkin voisin saada oikeutta, hakea hyvitystä. En vain itselleni, vaan kaikille miehille, jotka ovat joutuneet kohtaamaan saman vääryyden. Kaikille niille, jotka on pakotettu kokoamaan String-hyllyjä. Katsokaa tuotakin kuvaa. Katsokaa tarkasti. Oikea paneeli on vinossa. Saatana. Kaiken mittaamisen ja äheltämisen jälkeen. Sain sen suoraan vasta kootessani hermoja raastavan hökötyksen toiseen kertaan seinän maalauksen jälkeen. Radikalisoiduin. Lähdin haastamaan kohtalotovereita mielenilmaukseen Facebook -kutsulla:

"Hei kaikki String-hyllyjen kasaamiseen kyllästyneet miehet. Sain tietooni, että kyseisen yrityksen toimitusjohtaja on tulossa Suomeen. Ajattelin, että järjestettäisiinkö mielenilmaus? Ihan vain sellainen rauhallinen. Joku voisi vaikka sulloutua hyllyyn, ja siihen teksti "vapauttakaa miehet Stringeistä!" Ja alleviivataksemme kohdetta, voisi pukeutua stringeihin? Anyone? Messissä?

Ja kuulkaas. En ole yksin. Heti tuli ainakin viisi tykkäystä. Nyt loppu tämä kiusaaminen, emme vaikene enää! Torilla tavataan.

Petri

Kommentit

 1. Yksi mies lähtenyt tulemaan Lapista kohti toria. Ei palautusoikeutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autotalliin mahtuu! Se on sisustelevien naisten miesten turvasatama.

   Poista
 2. Ja tätä tekstiä en näytäkään miehelle, joka on viikon sisään kasannut yhden vitriinin ja asentanut yhteensä neljä näitä "rankoja".. Epätoivoisesti jo kyseli, että mistä näitä Stringejä oikein tulee..? No..vaimo se kävi taannoin Artek Aitan huimilla tarjouksilla.. Jos Stringin vitriinin saa 20 eurolla, niin yhtäkkiä tuli tarve muutamalle..öö, kolmelle, hups!

  VastaaPoista
 3. Minulle ilmoitettiin jo yhden Pocketin jälkeen, että ei tätä sarjaa sitten enempää kiitos :D

  VastaaPoista
 4. Mun mies lähtisi kans taatusti mukaan jos kertoisin sille. Sillä meni hermot pelkästään yhden String Pocketin kanssa samoin kuin näköjään Suvinkin miehellä. Täytyy itsekin myöntää, että vaikka Stringit näyttää hyvältä, niin muuten ne on syvältä. Toista on Ikean huonekalujen kanssa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että tekee hyvää kuulla, että muutkin ovat polttaneet päreensä noiden kanssa :)

   Poista
 5. Pitäsiköhän minun kuitenkin vielä harkita tuon hyllykön ostamista. Siinä on vain se huolena, että todennäköisesti joutuisin kasaamaan sen ihan itse. Tähän saakka miestäni on huolestetuttu vain lundia hyllyn kasaamisella. Sitä olen raahannut mukanani opiskeluajoista lähtien, eikä se lähde meiltä minnekään vieläkään. Se on liian helppo. Liian vähän haasteita koottavaksi. Pistänkin miehen maalauspuuhiin. Hyvää viikkoa. Ehkä tyydyn niihin pieniin hyllyihin. Vinkki. Käytä luotilankaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata niihin pieniin tyytyä, kun heti vain suurin mahdollinen.

   Poista
 6. Nyt pitääkin kysyä että mikä siinä on niin vaikeaa? Itse pohdin hyllyn hankkimista tyttären huoneeseen enkä oikein näe sudenkuoppaa tässä. Olisin minäkin sitä nimittäin ihan itse kiinnittämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, ei sen nyt niin vaikea ole, kunhan vain huumorilla. Vähän enemmän vaatii tarkkuutta kuin Ikea, mutta kun hyvin suunnittelee, niin asentaa melkein itse itsensä.

   Poista
 7. Voi ei... piti juuri pyytää miestä kiinnittämään Pocket seinään. En taida uskaltaa. Taas...! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaa joku hyvä palkkio niin ei harmita niin paljoa miestä.

   Poista
 8. Voi ei... piti juuri pyytää miestä kiinnittämään Pocket seinään. En taida uskaltaa. Taas...! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupaa joku hyvä palkkio niin ei harmita niin paljoa miestä.

   Poista
 9. Oi ei, tätä ei pidä näyttää miehelle! Meillä on päästy taistelussa siihen pisteeseen, että antamistani vaihtoehdoista (String tai Hakolan Lippa) String on viemässä voiton hintansa vuoksi. Norm 69:n lupasin ottaa omaksi projektikseni (pullo valkkaria, joku sopiva perjantai-ilta ja yläkerran työhuoneeseen linnoittautuminen - laatuaikaa vain minun ja ah-niin-houkuttelevan tanskalaisen 69:n kesken), mutta Stringit saa kyllä mies hoitaa, ihan jo periaatteen vuoksi. :D

  VastaaPoista
 10. Petri, etkö ole kuullut sitä vanhaa viisautta, että parempi tossun alla, kuin taivasalla?

  VastaaPoista
 11. Tai parempi stringit jalassa, kuin ilman :D

  VastaaPoista
 12. Hahaa, sain niin hyvät naurut taas kerran. Meillä mies ähersi jo pelkän pocketin kanssa :D Toisella kerralla sen kokoaminen meni jo helposti. Tosin mekin jouduttiin pakkeli ja maalihommiin, mutta vähemmän kuulin tuskaisia ääniä :D Eli jos vaikka siirrätte nyt tuon tai olohuoneessa olevan stringin paikkaa, menee varmasti jo helpommin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, että asentaminen helpottuu kerta kerran jälkeen, mutta vtutus ei silti vähene?

   Poista
 13. Meinas olla parisuhde katkolla sen jälkeen kun kasattiin kaksiosainen korkea systeemi. prkl! Hommassa ei auttanut yhtään vanhan puutalon vinot lattiat.
  Nyt haluaisin maalata seinän sen takana ja suurimpana jarruna projektissa on kammotuksen uudelleen kasaaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vakuuttaa, että toisella kertaa on jo helpompi! Ei muuta kuin maalikauppaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit