Sillä välin modernissa puutalossa


Palattuani työreissulta helteisestä Saksasta mietin, että onkohan tänne taas hankittu uusia tyynynpäällisiä. En ollut mitenkään valtavan yllättynyt kuullessani myöntävän vastauksen. Opin myös, että kukkakaupassa myydään oliivin oksia. Eipä olisi itselle tullut mieleen moisia hankkia. 

Viikko sitten tehty Marimekko -postaus oli puolestaan aiheuttanut sellaisen heijastevaikutuksen, että tyynynpäällisten lisäksi oli käyty ostelemassa uusia lautasia.


En malttanut miettiä uusia lautasia kovin pitkään, kun niiltä tarjoiltiin aina niin hyvältä maistuva terveellinen välipala, lähileipomon kermamunkki. Siinä on kyllä kaikki kohdallaan tuossa tuotteessa. Mitään en lisäisi, enkä mitään ottaisi pois, se on täydellinen, juuri noin. Hyvä, että jäi kaikki urheilutkin väliin nyt viikonloppuna. Säilyy nuo munkin vitamiinit ja ravintoaineet paremmin kropassa kun ei turhia hikoile.

Näillä ajatuksilla kohti uutta viikkoa,

Petri

Kommentit

 1. Meillä mies ei edes aina huomaa uusia juttuja mitä on kotiin ostettu. Saattaa mennä puolikin vuotta kun sanoo, että onko meillä esim.uusi lamppu tms. :) Television jos vaihtaisin tai siirtäisin sitä 10 cm sivulle, niin varmaan huomais :)

  VastaaPoista
 2. Kaikki sallitut kalorit tuossa munkissa!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Hups, poistinkin vahingossa koko kommenttini!
  Syksyn aikana olen ihaillut laadukkaasti kuvattuja kotitöitä ja kauniita Marimekon ja Arabian astioita. Olen erityisesti vaikuttunut Muumi-astioista, joita itsekin keräilen. Sain perjantaina vinkin tästä blogista ja ihastelinkin kauniita asetelmia ja sisustuskuvia hartaasti ja pitkään.
  Vinkkaan puolestani Ripaus unelmapulveria -blogin, jota kirjoittaa tyttäreni Suvi.
  terveisin Anja P.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anja, ja kiitos mukavasta kommentista. Kotiläksyt ovat ilahduttaneet koko perhettä. Täällä jo odotellaan seuraavaa omenapaistosta :). Kiva, kun vinkkasit tyttäresi blogista. Laitoin blogin heti seurantaan. Mielenkiintoinen rakennusprojekti ja upea talohan sieltä on valmistumassa Suville:). Kaunista syksyn jatkoa!

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit