Olohuoneen puu

Huoh, vilkaiskaapa mun olan yli tonne ikkunakulmaan. Mikäs se siinä törröttää? No sehän on emännän terassilta sisälle raahaama oliivipuu.


Emäntä oli siirtänyt puun sisälle aamupäivällä, kun me pojat oltiin veikan futismatsissa. Ei ollut tarkoituksella kysynyt apua isännältä. Senhän nyt tietää etukäteen, mitä mieltä isäntä on tästä kaikesta. Se alkaa varmasti muistelemaan edellistä kertaa, kun jo edesmennyt oliivipuu yritti talvehtia autotallissa. 


Siitä keikasta ei seurannut muuta kuin sanomista ja muurahaisten invaasio talliin. Muurahaiset olivat onnistuneet tekemään pesän oliivipuun ruukkuun, mutta tätä  emäntä ei ollut huomannut. Asian selvittyä jonkin ajan kuluttua isännälle, alkoi tallissa tapahtua. Siinä lensivät puu ja muurahaiset kaaressa pihamaalle. Isäntä puhisi tallissa vihaisena vielä viikko tapahtuman jälkeen. 


Tällä kertaa emäntä vakuutteli, että ruukusta ei löydy ylimääräisiä asukkaita. Olipa saanut jopa Instan kautta hoito-ohjeet puun talvehtimista varten. Jos pienten koristepuiden talvetus kiinnostaa, ohjeet hoitoon löytyvät täältä.


Jännä nähdä miten puun käy. Vaikka eipä tuo minua paljoa edes kiinnosta. Paljon mieluummin seuraan jalkapalloa kuin oliivipuuta. Haluaisin mukaan pelaamaan, mutta koskaan ei päästetä. Tänäänkin yritin rynnätä pallon perään, mutta isäntä oli hereillä ja esti. Mutta vielä tulee se kerta, kun hihnan toisessa päässä keskittyminen herpaantuu, ja silloin minä näytän miten palloa pelataan!

Leppoisaa sunnuntaita,

Pepe & Mervi

Kommentit

 1. Ihana karvaturri! Niin söpö! Onnea oliivipuulle, itse olen onnistunut tappamaan yhden ja toisenkin sain melkein henkihieveriin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännittää miten tämän kanssa käy. Pidetään peukut pystyssä puun puolesta ;)

   Poista
 2. Täällä podetaan Oliivipuu-kuumetta ! Toistaiseksi kukkakaupan anti on ollut kääpiöversiot. Iso sen täytyy olla. Juuri tuollainen hieno :)

  Älä vaan Pepe lannoita sitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan ettei Pepelle tule kiusausta lannoittaa puuta :D

   Poista
 3. Moikka!
  Ihana blogi....löysin vasta nyt ja on mennytkin tovi virtuaalivierailulla teillä :)! Olisin kysynyt tässä postauksessa näkyvistä ikkunan verhoista. Onko siis rullaverhot? Ja minkä merkin?
  Terv. Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa seurailemaan modernin puutalon elämää :) Kyseessä on screenkaihtimet ja ne on hankittu Gardin myymälästä. Pääset lukemaan kaihtimista lisää täältä: http://gardin.fi/tuotteet/kierrekaihtimet-ja-screenkaihtimet

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit