Petit St Louis

Terveiset Lahdesta! Eilisten rapujuhlien jälkeen keräsimme lauantai aamupäivän voimia kotisohvalla kunnes tuli aika lähteä kannustamaan pojan futisjengiä Mukkulaan, Lahteen. Ennen kentän laidalle siirtymistä ehdin tutustua Lahden keskustassa, Rautatienkadulla sijaitsevaan Petit St Louis -lifestyle liikkeeseen.


Petit St Louis on ainoa taho Suomessa, joka myy Byredon tuoksuja. Olen ollut jo hyvän tovin tuoksujen ystävä ja hankkinut niitä aiemmin Tukholmasta, mutta nyt tilaisuuden tullen ajattelin katsastaa myymälän tuoksuvalikoiman. 


Byredon tuoksujen, kynttilöiden ja kosmetiikan lisäksi myymälästä löytyy rennon tyylikäs valikoima naisten vaatteita ja asusteita.  


Lifestyle -liikkeen ajaton tuotevalikoima sijaitsee vaaleanpunaisten seinien sisällä. Näyttävästä kaari-ikkunasta sisälle virtaa valoa ja esillepanot ovat rennon elegantteja. Sisustajan huomio kiinnittyy elävään lattiapintaan, kauniisiin seinävalaisimiin ja vanhasta ovesta tehdyn pöydän päällä, suurten lasikupujen alla oleviin ranskalaisiin Tila March nahkalaukkuihin. Laukkujen muotokieli on kauniin pelkistetty ja jos oikein tarkkaan katsotte kuvia huomaatte, että yhden kuvun alta on hävinnyt laukku. En voinut vastustaa kiusausta. 


Tunnelma myymälässä on seesteinen ja palvelu asiantuntevaa. Uuden tuoksun ja laukun lisäksi hankin liikkeestä pari paksua neuletta syksyn viileneviin keleihin. Täytyy kuitenkin myöntää, että pojan futisreissusta Lahteen tuli odotettua tyyriimpi.

Pepe oli mukana reissussa ja kuvasimme herrasta videota. Jos kamera onnistui pysymään tassumiehen perässä, niin lähiaikoina on tiedossa pieni pätkä Lahtea Pepen silmin.

Mukavaa lauantai-iltaa, 

Mervi

Kommentit

Suositut tekstit