Kesän rippeet

Korjasin pihalta talteen kesän viimeiset rippeet, muratin ja ruusunoksan. Hieman tuntuu haikealta hyvästellä valoisat kesäpäivät ja yritin helpottaa tuskaa kaivamalla esiin syksyiset tunnelman tuojat, kynttilät. Onneksi syksyssä on kuitenkin jotain hyviäkin puolia, kuten esimerkiksi villasukat, punaviini ja takkatuli.


Pepellä on vielä tuollainen boheemi kesälook. Turjake ei tahdo enää nähdä kunnolla pitkän otsatukan alta, usein sille heitetyt pallot menevät ohi suun. Pepe täyttää muuten syyskuun alussa kolme vuotta. Ihan ei ehditä synttäreihin mennessä kaveria trimmiin viedä, mutta vähän myöhemmin sitten.  


Minuun taisi iskeä näin syyskuun alussa syysväsymys. Olo on ollut koko päivän todella nuutunut ja iltapäivällä otin jopa tunnin päikkärit. Päiväunet tulivat selkeästi tarpeeseen ja miehen paistama pippuripihvi antoi vielä lisäenergiaa loppupäivään. 


Syksy on tunnetusti mielenkiintoista aikaa niin sisustus- kuin muotirintamalla. Mitään suurempia syyshankintoja en ole kodin puolelle tehnyt, mutta perjantaina kävin tilaamassa itselleni kahdet uudet silmälasit. Toisiksi kehyksiksi valikoitui Ray-Banin kullansävyinen Aviator malli. Odotan syksyn näyttäytyvän astetta hohdokkaampana kultasankaisten lasien läpi. Toinen, pyöreämpi malli löytyi Hugo Bossin mallistosta. Mikäli teitä kiinnostaa kuulla kehysasioista lisää, niin palailen asiaan lasien saavuttua.

Mukavaa syyskuun alkua,

Mervi

Kommentit

  1. Kynttilät on ihania ja takkatuli, ja punaviini varsinkin. :D Mutta aina tässä vaiheessa vuotta kiukuttaa kesän loppuminen niin paljon, että en piruuttanikaan polta mitään kynttilöitä. :) Sen aika on sitten, kun vihdoinkin päästän irti kesästä. Jotenkin on sisustusintokin ihan hukassa nyt...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit