Sisustuskevennys, osa 1


Aloimme tuossa ihan miettimään, että onkohan tällainen kuva- ja tekstimuotoinen bloggaaminen ihan vanhusten juttu. Tultiin siihen tulokseen, että onhan se, ja siksi se sopiikin meille. Mutta toisaalta, eihän sitä pidä liikaa kaavoihin kangistua. Siksipä aloitimme myös videomuotoisen sisällöntuotannon.

Alempana ensimmäinen pätkä. Tässä vaiheessa on vielä mahdoton sanoa, että onko myös viimeinen. Voi olla että on, tai sitten ei. Tässä ensimmäisessä ohjaajana ja kuvaajana toimi rouva. Hän haki sellaista hyvin realistista, dokumentaarista kerrontaa ja teemana on, että ykkösellä purkkiin. Pääosan esittäjän paikalle oli alkuun paljon tunkua. Muuan espanjanvesikoira oli mukana castingissa ja tulikin valituksi, mutta kuultuaan, että ei tästä mitään palkkiota saa, vetäytyi produktiosta ja pääsin itse varasijalta sisään! Tässä ollaan nyt sitten sisustusostosten parissa.Iloisia sisusteluhetkiä,

Petri & Mervi

Kommentit

 1. Vitsit te ootte niin ihania! :D <3

  VastaaPoista
 2. Joo lisää näitä! :D

  VastaaPoista
 3. Vedet silmissä nauroin ja kaks kertaa oli pakko katsoa.

  VastaaPoista
 4. No nyt en kyllä ehkä kestä :'D. Aivan mahtava video!!

  VastaaPoista
 5. :) Tämän voisin ehkä näyttää miehelleni, kun hän kauhisteli mun 400€ tuoli hankintaa. (Todellisuudessa tuoli maksoi vähän alle 500€, mutta välillä kai on sallittua pyöristää hintoja alaspäin.;))
  Ei muuta kuin lisää vastaavia videoita. :)
  t. Anna

  VastaaPoista
 6. Voi, lisää kiitos! Voisihan Pepeä hieman lahjoa ja saataisiin nauttia koiruudestakin, kiitos!

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtava!!! Ja ääni myös sille, että Pete saa ensi kerralla palkkion ja tulee tiimiin mukaan.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit