Syksyiset ilonaiheet


Ripustin tänään hengareille eilen hankitut neuleet ja otin samalla käyttöön uuden olkalaukun ja tuoksun. Sanotaan, että materia ei tee onnelliseksi, mutta kyllä se maanantaiaamu tuntuu aavistuksen paremmalta uuden tuoksun ja olkalaukun rytmittäessä menoa. Garderopista puuttuu vielä simppelit nilkkurit ja saappaat, muuten syysasustus alkaa olemaan paketissa. 

Minua ilahduttavat Lahdesta tehdyt ostokset, mutta Pepeä ilahdutti eilen eniten se, kun koiraherra sai työntää tassunsa haisevaan mutaan. Lukijat ovat toivoneet Pepeä videolle ja tässä nyt yksi Pepen reissuista; pelimatka Lahteen. Pepellä jäi peli näkemättä, koska pojat pelasivatkin hallissa johon koirat eivät olleet tervetulleita, mutta muuten oli hyvä päivä.
Syysterveisin, Mervi & Pepe


Harmaa neuletakki / Acne Raya
Beige neule / Acne Dramatic
Tuoksu / Byredo, Velvet Haze
Olkalaukku / Tila March

Kommentit

 1. Ihana video!
  Kauhulla vain katsoin, että koira istuu autossa ilman valjaita. On nimittäin kolaritilanteessa herkästi entinen koira, jos pääsee lentelemään pitkin poikin (puhumattakaan mitä ihmisille tapahtuu, jos koira sinkoaa päälle). Ja jos koira pääsee shokissa karkuun kolaripaikalta.. Koirille saa kivoja turvavyövaljaita, jos ne matkustavat ns. matkustamon puolella. Eivät mitenkään vähennä koiran mmatkustusmukavuutta. Anteeksi nipotus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kommentista. Olet oikeassa, Pepelle pitää hankkia oma turvavyö. Pepellehän hankkittiin kalterit, että pysyisi rontissa, mutta ei hän siellä pysy. Punkee kaltereiden välistä matkustamon puolelle.

   Poista
 2. Totta, kyllä viikko alkaa hiukan mukavammin kun on uudet työvaatteet! <3

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Ihana koiravideo. Meille tuli viikko sitten ruskea espanjanvesikoiranpentu ja nyt opetellaan eloa uuden perheenjäsenen kanssa. Kiva lukea muiden kokemuksia ja tietysti nähdä kuvia ja videopätkiäkin! Kiitos kivasta blogista, tätä on ilo lukea ja katsella.
  Ystävällisin terveisin Päivi

  VastaaPoista
 4. Voi ah mitä ostoksia! Mistä ostit nuo neuleet? Rautatienkadulta ilmeisesti?:)

  VastaaPoista
 5. ...No sieltähän ne olivat:D Loman jälkeen selailin postauksia enkä ehtinyt lukea edellistä postausta vielä josta asia selkeni :))

  VastaaPoista
 6. Iiihana Pepe- video, näitä joskus lisää! Ja nuo uudet "herkut", ihan jokaikisen niistä ottaisin, hyvät syysostokset! Mukavaa syysviikkoa sinne Pepelään:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit