Miehekästä kausivarustelua?

Kivempi aloituskuva linkkaavia sivustoja varten. Eläintä ei vahingoitettu.

Aika vähän kiinnostaa vaatteiden ja varusteiden ostelu, mutta täytyyhän sitä välillä täydennyksiä tehdä. Koska keleistä huolimatta tulee ulkoiltua melko paljon Pepen kanssa, hoksasin tarvitsevani kunnon maiharit. Mutta mieluisten löytäminen ei sitten ollutkaan ihan nopea juttu. Halusin mahdollisimman yksinkertaiset, ilman mitään coretexejä tai muitakaan virityksiä, ja värin pitää tietysti olla koiran sävyyn sopiva. Kovan hakemisen jälkeen tiukat kriteerit täyttävä pari löytyi Panama Jackin -nettikaupasta.


Vähän hätäisesti tosin tuli tilattua, enkä huomannut, että noissa oli vetoketjut joita en olisi oikeastaan kaivannut, mutta kerran muuten olivat mieluiset, en enää vaihtamaankaan lähtenyt. Toivottavasti palvelevat hyvin. En tiedostanut koko merkkiä ennen tätä projektia, muuten olisi voinut toki Espanjan reissulla myymälässäkin pyörähtää.

Ja sitten kävin vielä viikon päätteeksi ostamassa itselleni pienen lahjan Balmuirin myymälästä, kun satuin nurkilla olemaan. Vaimo halusi tallentaa tämän hyvin erikoisen tapahtuman videolle. 


Ehkä olisin käynyt muutenkin, mutta muistui mieleen myös sen takia, kun rouva soitteli tuossa jonain päivänä Kerttulin podcastia yritykseen liittyen. 

Tänään tosin jää vielä kengät ja huivit testaamatta. Olo on orastavan flunssainen, joten kerään voimia sohvalla Liverpoolin valitettavaa häviötä seuraillen ja illan korismatsia odotellen.

Viikonloppua!

Petri

Kommentit

Suositut tekstit