Siivousta ja suunnittelua

Sulava lumi paljastaa työmaalta kaikenlaisia ylläreitä. Kävimme keräämässä muutaman jätesäkillisen roskia ja lajittelemassa puutavarakasaa kaatopaikalle meneviin ja polttopuiksi jääviin. Naulanrepijä on pätevä työväline puutavaraa siivotessa, suosittelen, noin 30 € K-Raudasta.

Alakertakin oli muuttunut tämän viikon aikana valkoiseksi tasoitteen ja pohjamaalin myötä. Hyvä, että saimme lyötyä värit lukkoon keskiviikkona, eipä taaskaan oltu yhtään liian ajoissa.

Niin kuin Mervi kirjoitteli, takka on ollut nyt kovan pohdinnan alla. Photosoppasin alle kuvan miltä tuo Raissin Pilar näytäisi. On suunnilleen oikeassa kohdassa, mutta mittasuhteet saattavat olla hieman vinksallaan. Vaimon pyynnöstä kuvassa myös AJ 50 -valaisimet ja Mademoiselle. Kaiteen kohdille pitäisi saada joku säilytyskaluste, vaikkapa String -moduuleista kasattu matala hylly, tai sitten joku edullisempi vastaava.


kuva: String


Alla olevassa kuvassa rouva viittoo tarmokkaana hyllysuunnitelmaansa. Alempana myös pari kuvaa alakerrasta, tytön huoneesta ja eteisestä, joka näyttää valkoisenakin pelottavan pieneltä nelihenkiselle perheelle. Tuossa tullaan näkemään varmasti useita hermoja kiristäviä lähtöjä ja tuloja.Kommentit

 1. Näyttää todella hyvältä jo nyt. Pilaritakka sopii tuohon tilaan aivan täydellisesti kepeytensä vuoksi. Massiivisempi takka tukkisi tilan. Teillä on mukavat maisemat puistoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Kaima, aivan samoja mietteitä täällä :)

   Poista
 2. Hei!

  Onnea etenemiselle! En löytänyt yhteystietojanne, joten lähestyn tätä kautta. Autamme teitä mielellämme valaistusasioissa. Mikäli tarvitsette valaistussuunnitelmaa niin autamme siinäkin. Tehokkaat LED valaisimet maahantuojalta. http://www.ledstore.fi tai info@ledstore.fi tai 050 5987101

  VastaaPoista
 3. I used tο be suggеsted this blog by my сouѕin.

  Ι'm not sure whether or not this post is written by way of him as nobody else know such unique about my difficulty. You're amаzing!
  Thanks!

  My web ρage :: garden centers
  my webpage :: garden center

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit