Tasan ei käy kaappitila

Viikonlopun ohjelmaan kuului luonnollisesti raksa-aiheisia aktiviteetteja, ei kovin korkealla intensiteetillä, mutta kuitenkin. Lauantaina kävimme tarkistelemassa hana- ja suihkuvalintoja sekä valitujen laattojen varastosaldoja. Tänään kävin työmaalla nappaamassa viikon kuvat, lisää kuvia löytyy "projekti kuvina" osiosta.

Työmaa oli edennyt viikon aikana usella rintamalla. Asuintilojen loputkin levytykset oli saatu tehtyä, harkkoseiniin oli vedetty sähköputkia ja niiden tasoituksia oli jatkettu. Vesiputkien vetoja oli täydennetty, ja yläkerran sekä kodinhoitohuoneen hanakulmat oli napattu paikoilleen. 

Alla olevassa kuvassa näkyvät portaikon sähkövedot seinävaloja varten. Noihin askarrellaan kiinni ne vaimon eilen tilaamat seinävalot, joista hän kirjoittikin.
Keittiön hanakulmat ovat paikoillaan ja lattiamassa odottaa vuoroaan. Kiilto 70 on menossa yläkerran kylppärin lattiaan.
Kodinhoitohuoneen ja suihkutilan välisen seinän valut kuivamassa. Alempana kodinhoitohuoneen tasoitettu harkkoseinä:

 Kylppärin suunnittelualustana toiminut kipsilevyn pala oli päätynyt yläkerran makkariin, vaatehuoneen oviaukon yläpuolelle. Mitäs suunnitelmaa tuossa keskimmäisen ruuvinkannan ympärillä on?
Alla vielä kuva vaatehuoneesta olohuoneen suunnalta. Se oli miehen vaatekaappi suunniteltu tuohon missä menevät nuo IV-putket. Mitäs nyt tehdään? Loput vaatehuoneesta on kuulemma varattu rouvalle.Kommentit

  1. Niin ikävää tosiaan on, että nuo putket aina sotkevat suunnitelmat. Meillä sekä ylä- että alakerran vaatehuoneiden suunnitelmat menivät ihan uusiksi putkien takia. Me laajensimme vaatehuonetta makuuhuoneeseen ja nyt mahtuu :)

    VastaaPoista
  2. Juu, putket pilaa hyvät säilytystilat. Meillä tulee lisää kaapistoja askarteluhuoneeseen, jonne myös miehen vaatteet mahtuvat ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit