Musta takka

Takka sijoittuu meillä yläkertaan ja se tulee seisomaan vapaasti olohuoneessa. Toiveena on, että tuli näkyisi olohuoneen lisäksi myös ruokailutilan suuntaan. Projektin alussa harkitsimme neliskanttista mallia, mutta nyt olemme tykästyneet siinä määrin pyöreään malliin, että sellainen meille tulee. Sanomattakin on selvää, että lapset tulevat leikkimään hippaa takan ympärillä, niin otollisella paikalla se sijaitsee.

Olemme ihailleet netistä tanskalaisia Rais -kevyttakkoja. Alapuolella muutama suosikkimalli:

Rais Pilar
Rais Viva 120

Rais takkoja edustaa Suomessa Roltrade ja heillä näkyy olevan myynti- ja näyttelytilat Helsingin Lauttasaaressa. Seuraava steppi onkin lähteä fiilistelemään näitä livenä. Jos teillä on tiedossa vastaavanlaisia muita takkoja, niin mielelläni otan vastaan vinkkejä! Kiitos jo etukäteen!

Kommentit

 1. Ääh, en kestä, liian ihana. Itse valittiin varaava versio, kovin perinteinen siis valkoisella kuorrutuksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan varaava takka oikeasti paljon fiksumpi vaihtoehto! Tässä kohtaa projektia ajattelin hylätä järkisyyt ja valita takan, joka on lähinnä sisustuselementti. Ei kai sitä koko projektia tarvi ihan järjissään olla ;)

   Poista
 2. Jos minä rakentaisin tällä hetkellä uutta kotia, tahtoisin meille juuri tuollaisen tosi kevyen mustan pyöreän takan. Tällähetkellä meillä on tosi massiivinen tilanjakajatakka läpiluukulla. Onhan sekin ihan kiva mutta mieli muutuu niin nopeasti ja alkaa kaipaamaan jotain uutta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenmuutokset ovat tuttuja myös täällä päässä :).

   Poista
 3. picture 2 is beautiful, I love this kind of home, furniture, polished concrete + raw concrete are somptuous, good idea with the "wall fireplace", I love everything here!

  VastaaPoista
 4. Ihanan ilmava takka! Ja väri on kaunis! Mäkin innolla odotan että pääsen maalaamaan sen meidän takan mustaksi, varaavan sellaisen :)

  Mielenmuutokset niin tuttuja täälläkin, tälläiseen projektiin ku ryhtyy(raksaamaan) ni ei ihmekään! Sen sata asiaa aina mietittävänä ja uusia ideoita pukkaa koko ajan. Näillä mennään. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Do you mind іf I quote a сouple of your articles as long as I proviԁe credіt and
  ѕources bаck tо your webpage? Μу blog
  sіte is іn the exact same niche as yours and my uѕers ωοuld defіnitely benefit from some
  of the infοrmation yοu pгesent herе.
  Please let me know if this alrіght with you. Thаnk you!  my blog: garden center services

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit