Mustia juttuja

Säästöpossuun oli kertynyt riittävästi rahaa ja pääsin vihdoin tilaamaan 2 kpl Louis Poulsenin mustia AJ seinävalaisimia. Valaisimet tullaan sijoittamaan portaikon seinälle, josta ne näkyvät suoraan olohuoneen puolelle. Hieman mietitytti valaisimien hinta, mutta olen haaveillut näistä todella pitkään ja perustelenkin hankinnan itselleni investointina. Nämähän ovat käytännöllisesti katsoen ikuiset ja tuottavat valoa ja iloa vuodesta toiseen.
Toinen musta hankinta tarttui käteeni ruokaostoksilla. Minulta on pitkään puuttunut helppokäyttöinen silmänrajausväri. Koska kaikki rahani kuluvat nykyään valaisimiin ja rakennustarvikkeisiin ajattelin tässä kohdassa säästää ja kokeilla Maybellinen eyestudio lasting drama gel liner -rajausväriä. Sivuhuomiona täytyy todeta, että aika pitkä nimi noin pienelle tuotteelle. Tuotteen koostumus on geelimäinen ja se liukuu luomella kevyesti. Tuotteen mukana tullutta sivellintä oli helppo käyttää ja rajauksen leveyden säätäminen sen avulla oli yllättävän helppoa, jopa tällaiselle keskivertoa kömpelömmälle meikkaajalle. Lopputuloksena oli kaunis rajaus, joka kesti siistinä koko päivän. Tämä vaikuttaa nyt niin helpolle ja nopealle, että rajauksia tullaan varmasti näkemään näissä silmissä useammin myös arkena.Lopuksi vielä toivon, ettei mieleni täysin mustu, kun alan kukistamaan muovitaskussa odottavaa laskupinoa. Lauantai terveisin,Mervi :)

Kommentit

 1. Valaisimista en osaa kommentoida muuta kuin että teillä näkyy säilyvän tyylipuhdas linja ratkaisusta toiseen. Tykkään kovasti ja voinkin sitten joskus, kun oma projekti saadaan alkuun, kopioida vain teidän valinnat:)

  Geelimäisten rajausvärien kanssa on mulla ollut puolestaan sellainen ongelma, että väri valuu silmäripsien väliin niin, etten saa sitä meikinpoistoaineella hankaamallakaan pois. Niinpä rajaukset säilyvät aina pari päivää. Tai, onko se oikeaastaan ongelma...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Lisbet!
  Voi hitsi, en ole vielä kokenut tuota poistovaihetta. Tästä saattoi siis tulla suurempi ajansäästö kuin osasin kuvitella; kun maanantaina rajaa, niin seuraavan kerran rajauksia tarvitsee murehtia vasta keskiviikkona :)))

  VastaaPoista
 3. Hei, blogissani on sinun blogillesi tunnustus.

  VastaaPoista
 4. Ihanat valaisimet, kannatti sijoittaa! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit