Kysyn sulta?

Kysyn sulta, onko multa, juuri pudonnut hännänpää? No ei oikeesti, en sentään sitä kysy, sanat muistuivat mieleeni lastenlaulusta, jota ipanat lauloivat tarhassa. Oikea kysymys tulee tämän jutun lopussa.

Bloggerin tilastot kertovat, että parhaimmillaan blogissamme on sivun katseluita päivässä yli 2 000. Blogin kävijäliikennettä mittaa tarkemmin Google Analytics. Sen mukaan kävijöitä on kuukaudessa seuraavanlaisesti:

modernin puutalon statistiikkaa

Siis yli 6 000 uniikkia vierailua kuukaudessa! Nähtyämme luvun meitä alkoi kieltämättä hieman jännittämään! Lopuksi haluammekin kysyä, mikä saa sinut piipahtamaan blogissamme? Jos et ole aiemmin jättänyt puumerkkiäsi blogiimme, niin nyt siihen on hyvä tilaisuus ;)

Kiitos ja kumarrus!

Mervi & Petri 

♥♥♥

Kommentit

 1. En ihmettele ollenkaan teidän lukuja, koska teidän kautta tulee aikamoinen määrä kävijöitä myös minun blogiini

  Minä tulen tänne siksi, että teillä on laadukas blogi ja sisustusmakummekin ovat lähellä toisiaan.

  VastaaPoista
 2. Tismalleen samoja syitä kuin ensimmäisellä kommentoijalla :D! Olen bloggausinnostukseni alkumetreiltä saakka seuraillut, mitä teille kuuluu. En enää kyllä muista, mitä kautta bloginne löysin, varmaan jollain hakusanoilla tärppäsi ;)...Tutuista blogeista on tullut niitä virtuaalimaailman "tuttuja tyyppejä", joiden blogeissa on kiva "kyläillä".

  VastaaPoista
 3. Pienet tilannepäivitykset melko tiheään ja mielenkiintoisia kuvia ja kertomuksia elämän eri sektoreilta. Siinä kai ne tärkeimmät, joitakin hyviä ideoitakin olen täältä jo varastanut, vaikka en ole vielä päässyt niitä omassa rakennusprojektissani toteuttamaan, kun ollaan vähän hitaampia rakentajia ja jonkin verran teitä perässä.

  VastaaPoista
 4. Olen kyllä jättänyt puumerkkejä ennenkin, mutta syitä visiiteille en ole avannut. :) Törmäsin blogiinne jo sen alkuvaiheessa ja tykästyin heti. Rakennusprojektit olivat aika lailla samoilla teloilla ja blogipäivityksissä tuli vastaan tuttuja ajatuksia. Tyylikäs, mukavan fiiliksen blogi, jossa on kiva käydä. :) Se koristetyynypostaus oli ehkä paras. :S Naurattaa vieläkin.

  VastaaPoista
 5. Seuraan tiettyjä blogeja saadakseni inspiraatiota ja nähdäkseni kauniita koteja vastapainona omalle sotkulleni. ;) Teidän bloginne kuuluu tähän joukkoon.

  VastaaPoista
 6. No siksi, että te olette mun talonrakennusidoleja (ainoat tuntemani ihmiset, joilla ei mikään mennyt ainakaan megalomaanisesti pieleen)! Jos joskus uskaltaudumme rakentamaan, pöllin teiltä kaikki käyttämänne alihankkijat :-)

  JA teillä on nyt tosi upea koti!

  VastaaPoista
 7. Laadukasta kuvista kirjoituksiin. Sopivan paljon tekstiä, ihannemäärä hyvää mieltä ja loistavia ideoita!

  VastaaPoista
 8. Jo nimi Moderni puutalo toi tänne; sellainenhan meilläkin on. Palaamaan saa aina uudelleen ja uudelleen kaunit kuvat, ihana koti, hyvä meininki, sujuva teksti, teidän yhteistyö blogin sisällöntuottajina (vaihtelua) ja pienet arjen inspiraatiot oman kodin laittamiseen. Siispä kaikki hyvän blogin elementit kasassa! Kiitos, että jaksatte kirjoittaa!

  VastaaPoista
 9. Ensinnäkin teillä on aivan ihana koti, saman tyylinen mistä itsekin pidän. Olen huomannut, että eniten tulee seurattua blogeja, joissa kerrotaan suhteellisen avoimesti tavallisesta arjesta, menoista, perheestä yms. Toki pääasiassa seuraan blogeja sisustusinspiraation takia, mutta edellä mainitsemani aihe-alueet tuo siihen kivan lisän. Me olemme myös rakentamassa, joten senkin takia seuraan tätä blogia.

  VastaaPoista
 10. Moi

  Kotinne miellyttää ja teidän jutut on hyviä ja käsittelee normaalia elämää.Jatkakaa samaan malliin.

  -Henna

  VastaaPoista
 11. On ollut mukava seurata talonrakennustanne, varsinkin kun olette rakentaneet tyylikkään ja kivasti sisustetun kodin. Täältä on kiva hakea sisustusinspiraatiota. Lisäksi, tyylinne kirjoittaa miellyttää, olette niin down-to-earth ja toisaalta myös pilke silmäkulmassa... ehkä ymmärrätte mitä tarkoitan.

  Kaikenkaikkiaan teillä on siis tosi mukava blogi ja kiitos, että ylläpidätte tätä. :-)

  Terkuin,
  Paula Ruotsista
  www.a-little-glitter.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. Valkoinen koti ei ole mun juttu, mutta ilmava, selkeä, elämän myönteinen bloginne miellyttää minua. Suuri plussa siitä, että miehesikin on innolla mukana!! Odotan mielenkiinnolla vaatehuoneen valmistumista!!:)

  VastaaPoista
 13. Suht. tuore lukija ilmottautuu, moi. Bloginne vaikuttaa selkeän tyylikkäältä. Laadukkaita kuvia, kaunis koti ja lapsiperheen arki kiinnostaa.

  VastaaPoista
 14. Alun perin tulin seuraamaan teidän talon rakennusprojektia, koska itselläkin oli sama vaihe menossa. Jutut ja kuvat miellyttävät edelleen, joten uudet päivitykset pitää päästä aina lukemaan.

  VastaaPoista
 15. Itsekin rakentavana ja perheellisenä on mukava seurata teidän menoa! Nais- ja miesnäkökulmasta kirjoittellu antaa jutuille särmää :) Jatkakaa samaan malliin!

  VastaaPoista
 16. Tää on vaan niin kiva ja helposti lähestyttävä blogi :) Ehdottomasti suosikkini!

  VastaaPoista
 17. Löysin bloginne toisen lukemani blogin kautta. Maanläeiset kirjoittelunne ja lähes vastaavat elämäntilanteemme vaikuttavat. Ja on jännä lukea, kun mieskin päivittää blogia! :D Mukavia postaushetkiä! - AnnaMari

  VastaaPoista
 18. Olen anonyyminä kommentoinut ennenkin,mikä lie nimimerkki aina ollut.. :) Tykkään hirmuisesti tyylistänne, kodistanne, tavasta pitää blogia. Olen joskus kommentissani sanonut, että tämä on ehdottomasti mun 1.lemppariblogi, harvoin enää muissa käynkään. Tai kyllä teen vierailuja toisten blogeisin tosta teidän seuraamastanne blogilistasta, siihenkin olette koonneet muita kivoja blogeja myös. Se,mikä blogissanne on niin kivaa, että ei ole kuvattu "yhtä kukkaa monesta eri suunnasta ja omaa ruskeaa säärtä" vaan mielenkiintoisella tavalla eri kuvakulmista esim vaikka olohuonetta tai uusia tyynyjä. Jatkan lukijananne, omalla kotikoneella, omalla kännykällä tai työkoneella... :)
  -E

  VastaaPoista
 19. Löysin tänne vahingossa. Etsin vinkkejä arkiruokiin lapsiperheessä ja jonkun toisen blogin lukijalistan kautta päädyin tänne... bongasin nakkikastikkeen;)
  Blogi on selkeä heti ensi vilaisulta, kirjoitatte tyylillä ja erikoista on se että blogia kirjoittaa pariskunta.
  Onnea isoista lukijaluvuista.

  VastaaPoista
 20. Löysin bloginne satunnaisen haahuilun seurauksena ja pakkohan täällä on aina nykyään käydä lukemassa tekstit useamman kerran viikossa! Ihanan rennolla otteella kirjoitettu ja hyvällä huumorilla höystetty blogi :) Tänks!

  VastaaPoista
 21. Teidän keittö on vaan niin kiva :).
  Oikeesti täällä on hyvä tunnelma ja kaunis koti.
  Sitä paitsi teidän blogilista on mainio,
  suunnistan monesti sen mukaan myös muihin blogeihin.

  VastaaPoista
 22. Pidän kodistanne ja sisustustyylistänne, lisäksi postaukset on kirjoitettu hauskasti (munkin täytyy ihan erikseen tässä mainita se sisutustyynypostaus:-D)ja ne ovat monipuolisia. Erilaisten projektien etenemisen seuraaminen on mielestäni mielenkiintoista. Nyt esimerkiksi odotan innolla tuon vaatehuoneprojektinne edistymistä:-)

  VastaaPoista
 23. Haaveilen omasta omakotitalosta tarkemmin rakennusprojektista ja mielenkiinnolla olen seurannut teidän talon valmistumista.

  VastaaPoista
 24. Kiinnostus sisustukeen, monen tyyliseenkin, kiinnostaa.

  VastaaPoista
 25. Alunperin aloin seurata Modernia Puutaloa mielenkiinnosta rakennusprojektianne kohtaan, ja koska nyt vähän tuttujakin olette ;) Teillä on selkeä, kaunis koti, hyvä staili ja rehellinen asenne. Kaikki päivityksenne eivät koske pelkkää sisustusta - ettekä sorru keinotekoiseen huonekalujen järjestyksen vaihtoon saadaksenne jotain kirjoitettavaa - vaan kerrotte elämänmakuisesti elämästä lapsiperheessä, miehen ja naisen eri näkökulmista ja arjen pikku iloista; se on raikasta ja poikkeavaa blogimaailmassa. Tämä on mun suosikkinettijulkaisuni.

  VastaaPoista
 26. TYKKÄÄN TYKKÄÄN TYKKÄÄN <3 =)

  VastaaPoista
 27. Löysin blogin ihan sattumalta silloin kun meillä oli rakennusvaihe menossa. Varmaan tiuha googlailu toi tulosta. Blogiin jäin sujuvan tekstin, kauniiden kuvien, inspiroivan sisustuksen ja asenteen vuoksi. Lisäksi minusta on hauskaa että blogia kirjoittaa pariskunta. Mukavaa vaihtelua.

  VastaaPoista
 28. hyvä on, mitäs siinä muuta ;)

  laitoin teitille muuten haasteen;

  http://retromoderni.blogspot.fi/2013/01/in-out-2013.html

  voitte vaiks yhdes miettiä.

  VastaaPoista
 29. Eksyin blogiinnne, kun oma rakennusprojekti oli aluillaan ja jäin heti koukkuun. 8) Kotinne tyyli on selkeä ja moderni, mutta siinä on silti persoonallinen leima. Jotenkin kaikki ei ole kuin muissakin blogeissa. Lisäksi tärkeänä juttuna on tyylinne kirjoittaa juttuja, persoonallisesti sitäkin.

  VastaaPoista
 30. Oma raksaprojekti aluillaan ja hakusana moderni puutalo tuotti heti hyvän tuloksen :)

  VastaaPoista
 31. Minua viehättää teidän kaunis koti ja blogitekstien monipuolisuus. Juuri sopiva paketti jonka lukemisesta ja kuvien katselusta nauttii :)

  p.s. kommentteja saattaisi tulla enemmän jos poistatte tuon "todista ettet ole robotti" numero+kirjaintunniste jutun. Mobiililaitteilla lukiessa niiden tunnistaminen on tuskaa, joten monelta jää edes yrittämättä. Itsekin olen joskus jättänyt kommentoinnin sikseen vaikka kommentti on valmiina, mutta kun ei vielä toisellakaan yrityksellä osu tunnisteet oikein niin saa olla.

  VastaaPoista
 32. Pitkään oon teidän blogianne seurannut ja oon ihan koukussa! Selkeä ja osaatte kivasti kirjoitella ja toki kuvatkin miellyttää. Oon ihan rakastunut tuohon teidän keittiöönne, se on loistava. Mitenhän toi taso toimii, kun on valkoinen. Onko helppo pitää puhtaana? Entä nuo ihanat mattavalkoiset ovet, sellaiset tulee meillekkin, niin toivon. Onko niitä helppo pitää puhtaana? Teidän koti on kyllä todella onnistuneen oloinen! .E

  VastaaPoista
 33. Oma raksaprojekti sattui suunnilleen samoihin aikoihin, kun te puuhailitte oman projektinne kanssa. Olen siis päätynyt tänne luultavasti monen mutkan kautta, kun olen etsinyt toteuttamiskelpoisia ideoita ja raksainspistä loputtomassa infomaatiotulvassa. Olen ihastunut blogiinne pikkuhiljaa, kun huomaan klikkaavani sivun auki. Tosi kivaa myös, että postaustahti tuntuu kiihtyneen. :)

  Kielinatsina sanottakoon, että aluksi jotkut kielelliset seikat häiritsi ("tämä tuntuu hyvälle", eikä oikeammin "tämä tuntuu hyvältä"). Mutta koska blogimaailmassa murrekirjoittaminen on ihan ok ja sisältö on tärkein niin omanlainen kirjoitustyyli ei enää ärsytä vaan erottaa teidät muista blogeista. :)

  Kiitti ihanasta blogista, täällä on ilo vierailla!

  - P

  VastaaPoista
 34. Mitenkään itse blogia väheksymättä, mä tulen usein tänne katsomaan mitä muissa blogeissa on meneillään. Eli käytän tuota vasemmalla olevaa blogilistausta häikäilemättömästi hyväkseni ja poimin sieltä parhaat. :) Meillä on raksaprojekti alussa, joten etsin muista blogeista vinkkejä omaan kotiin. Oman blogilistan olen kuitenkin halunnut pitää pääosin raksablogipainotteisena, en "hömppälistana". Eniten tällä hetkellä kiinnostaa kuitenkin tilojen käyttö ja isommat linjat (jotka teillä onkin jo hyvin käsitelty), ei niinkään kukka-asetelmat ja muut piperrykset. :)

  VastaaPoista
 35. Petra Puistolasta tajusikin laittaa tosta kommenttien vahvistuksesta. minun piti sama asia myös lisätä mutta en jaksanut juuri se sananumerotodistelun vuoksi :)

  VastaaPoista
 36. Uusia ideoita sisustamiseen :) Säännölisesti noin joka toinen päivä käyn.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit