Minun puoli <----------------->Sinun puoli<----->

Arki-iltoina postaukset ovat usein vähissä, mutta tämä kuva minun oli pakko jakaa kanssanne. Hymyilen sisäisesti :)

kuva: Fancy

Mies ja lapset ovat vetäytyneet askartelutilaan. Tilasta kuuluu taukoamaton hakkaaminen ja poran ulina. Lapset ovat innostuneet työkaluista ja vasaroivat onnesta soikeina nauloja kiinni lankkuihin tai vaihtoehtoisesti poraavat niihin reikiä. Saa nähdä millaista modernia taidetta sieltä on odotettavissa. Miehen oletan lasten valvonnan lisäksi työstävän hyllylevyjä entisöityyn kaappiin.

Minulla on vahva tunne, että vaatehuoneprojektimme on pikapuolin nytkähtämässä eteenpäin. Blogissa palataan siis jälleen suunnittelun ja "rakentamisen" pariin. Johan sitä olikin ikävä (Not!).

Tiistai terkuin,

Mervi

Kommentit

 1. Ihanat tyynyliinat! :D Näytin kuvan juuri puolisollekin, sopii nimittäin meidän viime yöhön. Mies nukkuu x-asennossa ja on vallannut koko sängyn, minä yritän pysyä sängyssä pienellä kaistaleella ja työntää häntä omalle puolelle. Toivoisin todellakin että saisin valtasuhteet käännettyä toisin päin. :)

  Ihanalta kuulostaa tuo teidän perheen nikkarointi! Mukavaa iltaa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tyynyliinat ovat erittäin kuvaavat :)

   Poista
 2. Tästä voisi tehdä vielä tuotekehitystä: naisen puoli (eli tuo leveämpi) ja miehen puoli eli pikku siivu =D Nämä tyynyliinat ovat kyllä paljon hauskemmat kuin Leijolanluola UKssa nähty aluslakana, johon oli piirretty viiva reviirin merkiksi.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit