Kahvipöydässä

Ystävämme poikkesivat ilahduttamassa meitä sunnuntaikahvien merkeissä. Kahvipöytä oli rennosti katettu ja listalta löytyi puolukkapiirakkaa, marenkeja ja vaniljakastiketta sekä kolmioleipiä. Helppoa syötävää niin lapsille kuin aikuisille. Jos pakkasesi pullistelee puolukoita, niinkuin meillä, kannattaa kokeilla Kotilieden puolukkapiiras -ohjetta. Helppoa ja maistuvaa. Jottei kunnia piiraasta lankeaisi väärälle henkilölle, mainittakoon vielä, että mies ja tytär hoitivat leipomukset.

Tästä on kiva startata uuteen viikkoon!

Mervi

Kommentit

 1. Ihania herkkuja! Täytyy kokeilla tuota puolukkapiirasta joskus. Täällä Ruotsissa saa olla aina jotakin tarjottavaa kotona valmiina, sillä täällä kahvitellaan paljon ja ihmiset tulevat spontaanisti ovelle kolkuttelemaan kahvikupposen toivossa. Ei kuitenkaan ventovieraat, mutta ystävät ja sukulaiset kylläkin. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että Ruotsissa ollaan noin spontaaneja. Suomessa tuollaista ei kovin usein tapahdu, ainakaan niissä piireissä joissa itse pyörin. Minulla ei myöskään säilyisi vieraille varatut herkut kovin pitkään kaapissa;)

   Poista
 2. Herkullisen näköistä! Kertokaahan, millä taikatempulla saatte kuvat postaukseen noin isoksi. Olen valinnut asetuksista "erittäin suuri" ja silti kuvani ovat makuuni aivan liian pieniä. Kiitos jos jaksatte opastaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat on otettu Lumialle ja bloggerissa kuvakooksi on valittu alkuperäinen koko.

   Poista
 3. Ja hei, nyt huomasin että olette lisänneet blogini lukulistalle. Kiitos paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen blogisi vakilukijoita. Olen valitettavan surkea kommentoija, mutta yritän tsempata myös tässä puolessa :)

   Poista
 4. Onpas ihanan näköistä sunnuntaita teillä vietetty. Samalla uusi lukija ilmoittautuu seuraamaan sinua jatkossakin! Paljon kivoja juttuja löysin jo nyt :) Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis seuraan TEITÄ jatkossakin. Ajatusvirhe paholainen vaikka juuri luin että molemmat olette jutussa mukana. Se on muuten superhienoa että teette yhdessä <3

   Poista
  2. ME kiitämme ja tulemme varmasti vastavierailulle blogiisi :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit