Ongelmallinen TV-seinä

Olen pyhittänyt viikonlopun kodin selkeyttämiselle. Eilinen meni pitkälti karsiessa pois turhaa tavaraa hyllyiltä ja muilta näkyviltä pinnoilta. Tänään järjestelen vielä makuuhuoneen tekstiilikaapin.

Kotimme ikuinen murheenkryyni tuntuu olevan tv-seinä. En saa siitä toimivaa kokonaisuutta sitten millään. Ongelmana on lähinnä seinän rauhattomuus ja tasapainottomuus. Tauluhyllyn tavarat eivät lukuisista sommittelu yrityksistä huolimatta asetu kauniiksi kokonaisuudeksi. Tässä uusin suunitelmani seinän suhteen:

Lähdin lihottamaan taulukollaasia ja tilasin Playtype verkkokaupasta alapuolella olevan julisteen.


Se tulee sijoittumaan tv-seinällä olevien taulujen vasemmalle puolelle. Huomatkaa, taululistalla ei ole yhtään tavaraa ja se miellyttää tällä hetkellä silmääni kovasti. Taululista ei ehkä kuitenkaan ole tuossa toimivin vaihtoehto. Haluaisin saada seinälle muutakin tavaraa kuin tauluja ja siihen ei kapea taululista taivu.

Viimeisessä Divaanissa oli juttu loftista New Yorkissa. Katseeni kiinnittyi keittiön kauniisiin seinähyllyihin. Voisikohan tuollaiset toimia tv-seinällä ja korvata taululistan?

Muutolta löytyy Stacked hyllymoduuleja, jotka varmasti sopisivat tarkoitukseen. Näyttävät mielestäni kauniilta ja toimivilta, mutta hinta hieman mietityttää... Pystyisiköhän mies nikkaroimaan vastaavia esim. vanerista? Jos teiltä löytyy muita edullisia ratkaisumalleja, niin olen erittäin kiinnostunut niistä kuulemaan :)

Sunnuntai terveisin,

Mervi 
Kommentit

 1. Suunnitelmat vaikuttaa kivalta! Vaikkakin nykyiselläänkin tuo seinämä näyttää mun silmään tosi kauniilta! Onko toi Bestå tv-taso mattaovilla vai korkeakiiltoisena?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti Hanna, olen itsekin juuri nyt tyytyväinen seinän avaruuteen. Hyllyt olkoon pidemmän aikavälin suunnitelma ;) Bestån ovet ovat mattapintaiset.

   Poista
 2. kiva juliste. meillä lojuu makkarin tauluhyllyssä muutama valokuva ja pientä sälää : http://retromoderni.blogspot.fi/2012/08/hyllykollaasi.html

  ja mun pitäs alkaa käymään kans joka huone läpi ja heittää tavaraa pois, meillä on ihan liikaa kaikkea. emännän vaatekaappeja siivoilin tänään, kauhea kasa niitä pois laitettavia onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan kovasti julistetta, antaa varmasti lisäväriä seinälle. En tiedä miksen osaa käyttää tauluhyllyä, täytyy varmaan treenata;) Se on ihana tunne, kun saa kaiken tarpeettoman ulos talosta.

   Poista
 3. Kiva juliste! Mitäs jos sen laittaisi (kehystettynä) Bestån päälle seinään nojailemaan?

  VastaaPoista
 4. Meillä on niin sama ongelma. En saa olohuonetta sisustettua, kun olen ihan lukossa tuon telkkariseinän kanssa - tv-tasoa myöten. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blääh, tosi tylsää ja turhauttavaa! Ehkäpä oivallus iskee meihin joku päivä kuin salama kirkkaalta taivaalta ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit