Uusi alku

Minulla, niinkuin monella muullakin, alkoi kuntokuuri vuoden alussa. Kävin maanantaina kuntotestissä ja kehon koostumusmittauksessa. Kummankin testin tulokset kertoivat karua kieltään ja todellisuus oli lopulta kohdattava silmästä silmään. Kehitystavoitteet on nyt asetettu ja uusi mittaus on puolen vuoden kuluttua.

Tässä saavutukseni uuden alun tiimoilta tähän mennessä: olen ollut kaksi päivää karkkilakossa ja käynyt elämäni ensimmäisellä kahvakuulatunnilla. Hurraa! Millä sitä nyt itsensä palkitsisi, kun ei herkkujakaan passaa mussuttaa? Rankkaa on ihmisen elämä.

kuva: thefancy

Vastailen hieman myöhemmin kommentteihinne, nyt en väsymykseltäni siihen pysty.

Tsemppiä loppuviikkoon,

Mervi

ps. Hunkydory verkkokaupassa on ale. Uusi neulepaita olisi varmasti sopiva palkinto tämän viikon hienoista suorituksista;)

Kommentit

  1. Kahvakuula on varmasti kivaa. Minä olen aloittanut kesästä asti ja päässyt siihen, että liikuttelen sitä huoneen nurkasta nurkkaan siivouksen tieltä. Ohjattu tunti toisi varmasti tehoa tähän harjoitteluun. Mutta vaikka kahvakuula onkin jäissä, niin minäkin aloitin uuden harrastuksen. Menin judoon katseltuani kolme vuotta tatamin laidalta keskimmmäisen harjoituksia. Oli kivaa, vaikka tänään pitkin kulkea portaat takaperin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun kahvakuulailua voi varmaan kutsua hyötyliikunnaksi ;) Ihan huippu tuo uusi harrastuksesi, minusta ei varmaan koskaan olisi moiseen.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit