Meidän lauantai

Pojan aamuisen futispelin jälkeen lähdimme koko perheen voimin Hanko Sushiin.

aikuisten annos

lasten valinta

Täydellä vatsalla oli hyvä lähteä sovittelemaan farkkuja. En pidä lainkaan farkkujen ostamisesta, koska sopivien ja istuvien farkujen löytäminen on mielestäni vaikeaa.  Nyt sattui kohdalle kuitenkin myyjä, joka osasi suositella Levi´s Curve ID farkkuja. Selvisin sovituskopista ulos ennätysnopeasti uusien farkujen kera. Jos mukavien farkkujen löytäminen tuottaa tuskaa, suosittelen testaamaan näitä:


Täällä voit selvittää omien kurviesi suhteet, sekä sen mikä kolmesta (slight curve, semi curve, bold curve) farkkumallista istuu sinulle parhaiten. Tämähän on jo melkein tiedettä!

Vielä oli tehtävä viikon ruokaostokset. Tässä vaiheessa lapset ovat yleensä jo aika kyllästyneitä kaupassa pyörimiseen ja ostokset onkin saatava kasaan ripeästi, ettei yleinen tunnelma laske pakkasen puolelle. Tänään ruokakaupassa oli kiitettävä määrä tuote-esittelyjä. Lapset pyörivät esittelypisteillä, kuuntelivat konsulenttien selostukset ja maistelivat tuotteita. Kierroksen aikana tuli testattua ainakin ananasta, kolmea erilaista juustoa ja maitoa.

tuoreet yrtit tuoksuvat ihanalle

niin paljon hyviä vaihtoehtoja

Mies poimi ostoskoriin mm. poron ulkofilettä ja suppilovahveroita. Saapa nähdä millainen ateria niistä valmistuu. Meillä arkiruoat pääsääntöisesti kokkaa allekirjoittanut ja viikonloppuisin keittiössä fiilistelee mies.

Loppuiltaan kuuluu siivousta, yhdessäoloa, Putousta, leffa ja muutama lasillinen viiniä. Ei siis mikään ihmeellinen lauantai, mutta kuitenkin niin tervetullut työviikon jälkeen!

Mukavaa viikonloppua!Kommentit

 1. Mulla on noi Curve Id:t (muistaakseni Demi Curvet) ja on kyllä mukavimmat farkut ikinä! :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin päädyin Demi Curve -vaihtoehtoon. Niinkuin sanoit, ihan mielettömän mukavat päällä ;)

  VastaaPoista
 3. Kivalta päivältä kuulostaa! Odottelen kovasti että mekin päästäisiin taas perheenä aikaa viettämään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukavaa oli! Raksatessa tuntuu ajoittain, että elämä on jonkinlaisessa välitilassa. Tällaiset hetket ilman raksajuttuja on kullanarvoisia.

   Poista
 4. Ihana lauantai - lauantait on ihania :) Nami, rupeskin tekemään mieli sushia. Meillä ei lapset syö sushia, tottumuksen puutetta vissiin... ja onhan se makaronilaatikon jälkeen vähän erikoista :D

  VastaaPoista
 5. Lauantait on parhaita ;) Minä maustan makaronilaatikon timjamilla ja se maistuu erinomaisesti myös meidän muksuille. Kunhan uusi koti valmistuu, niin ajattelimme kokeilla sushin tekoa kotona.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit