Oma tyyli

Vuosi 2012 tulee olemaan vuosi jolloin kotimme valmistuu (kopkop!). Aamulla aloin miettimään, että mikä oikein on oma tyylini. Se ei oikeastaan ole aivan selvää.

Pidän pelkistetyistä linjoista ja selkeistä ratkaisuista. Tällaista edustaa Frederique Constantin kello, jota käytän päivittäin. Kello on itseasiassa miesten mallistosta. Se on malliltaan super ohut ja mahtuu hyvin paidanhihan alle.


Toisaalta, rakastan anopin neulomia pitkävartisia, eriparisia villasukkia. Sukat lämmittävät jalkojani päivittäin ja saavat minut hyvälle tuulelle.


Lounastaessani ennen joulua ravintola Toscaninissa ihailin jälleen kerran ravintolan lämmintä ja runsasta tunnelmaa.
Kuitenkin silmäni lepää tässä lähes yksisävyisessä, harmonisen kauniissa kylpyhuoneessa.

kuva: Oscar Properties

Olisikohan tämä viimeinen kuva jonkinlainen yhdistelmä asioista joista pidän. Vuosi 2012 tulee näyttämään millaiseksi meidän kotimme muotoutuu. 

kuva: Oscar Properties


Kommentit

  1. Sama mulla, innolla odotan millaiseksi kotimme muovautuu. Valkoinen om must. Skandinavisuudesta tykkään!!! Tykkään myös jos seassa on jotain kirppikseltä, samoin saa olla jotain VÄHÄN värikästä (ehkä retroa) ja lämpöä täytyy olla (esim.puuta).Elämän kerroksellisuus saa näkyä. Meillä aikas paljon talonpoikaishuonekaluja, ne seuraa ainakin osa mukanamme uuteen.Oho sekavaa tekstiä.Ku saiski sitten kaikki natsaamaan kohilleen. :)

    VastaaPoista
  2. Ride, luit juuri ajatukseni :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit