same same but different

Kuva:cargocollective.com

Piipahdimme tänään töiden jälkeen Maaritin officella katselemassa laatta- ja parkettimalleja. Kodin rakentaminen ja materiaalien päättäminen vaatii kärsivällisyyttä. Toisinaan tulee selviä hetkiä jolloin tuntuu, että kaikki on varmaa ja asiat voidaan lyödä lukkoon. Hetken kuluttua mielipiteet ovatkin vaihtuneet ja kaikki on kaaosta ja paniikki hiipii kimppuun.


materiaalien valinta on vakavaa hommaa

lattia- ja seinämateriaalien tarkastelua erilaisissa valaistuksissa

liikaa mahdollisuuksia, liian pieni budjetti

elementit markkeeraavat kylpyhuoneen lattia- ja seinälaatan väriä, kalusteen sävyä,
työskentelytasoa ja laattojen sauman sävyä. Kuva valehtelee värit pahasti pieleen.

Mies on hankkeen edetessä ihmetellyt useampaan otteeseen miten yhden perusvärin sisällä voi olla niin paljon eri sävyjä, mutta pikkuhiljaa hänkin alkaa ymmärtämään, että valkoisia on enemmän kuin yksi; same same but different :)

Tänään ei vielä suurempia päätöksiä tehty. Asia vaatii lisää pohdintaa. Ihan hyvä alku tämä kuitenkin oli.

Kommentit

 1. Tutulta kuulostaa tilanne, etttä kaikki on ihan varmaa, keikahtaakseen taas yhtäkkiä jostain syystä täysin päälaelleen. Niin monta muuttuvaa tekijää.. Kärsivällisyyttä ja intoa vaikeisiin valintoihin! Mukava nähdä, mihin lopulta päädytte!

  VastaaPoista
 2. Moikka! Olisin tiedustellut, mikä lattia oli kyseessä pienessä mallipalassa edellä olleissa kuvissa? Ollaan samassa vaiheessa ja materiaalien valinnat herättävät kysymyksiä...

  VastaaPoista
 3. Heippa, viimeisessä kuvassa tarkastelun alla on Laattapisteen Micron sarjan laatta: http://www.laattapiste.fi/tuote?tuotenumero=155300201&kuvaus=ii-micron-36w-30x60-uusi-ltk-koko
  Jännä juttu miten sama laatta näyttää erilaiselle lattiassa ja seinässä. Tulee aika kiva pieni vivahde-ero. Kuvassa oleva Kiillon tikku 11 on sauman värimalli.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit