Alakerran wc tehosteseinällä

Tässä toinen versio alakerran pikku wc:stä. Ensimmäisessä versiossa kaikki seinät on laatoitettu 30 x 60 laatalla lukuunottamatta lattiaa, joka tehdään 10 x 10 laatalla.

Oheisessa versiossa wc:n päätyseinästä tehdään tehosteseinä. Materiaalina käytetään samanlaista vaaleaa puupintaa, kuin eteisen vaatekaapistossa tulee olemaan. Puuseinän päälle tulee mattalakkaus, jotta pinta ei kiillä ja se on helppo pitää puhtaana. Muilla seinillä 30 x 60 laatta ja lattiassa 10 x 10 laatta.

Tämä ratkaisu, kuten edellinenkin, on fiilikseltään selkeä ja eleetön. Puupinta tuo tilaan ehkä ripauksen japanilaista henkeä ja vaihtelua. Saattaisi toimia?


Kommentit

 1. Varmasti toimisi! Meilläkin samanlaisia suunnitelmia: vaneria ripaus sinne tänne niin saadaan skandinaavista henkeä ja puun lämpöä mustavalkoisuuteen. Tosin meidän vanerivaiheeseen on vielä melkoinen matka:). Ihana katsoa teidän hyvällä mallilla olevaa tulevaa kotia ja lukea tarkempia suunnitelmia!

  VastaaPoista
 2. Liputan myös tuon tehoste puuseinän puolesta -vau!

  VastaaPoista
 3. Luulen että puinen tehosteseinä toimisi tosi hyvin! Suunnitelma vaikuttaa tosi kivalta. Ajattomalta, kivalla japanilaisella vivahteella.

  VastaaPoista
 4. Toimii varmasti! Olisi kivan persoonallinen vaihtoehto, ääni sille!

  VastaaPoista
 5. Kyllä toimii, ystävällä on wc:n takaseinä vaneria. Tätä et kyllä usko, mutta sama ajatus ollut mulla, ett vaneria vessan takaseinään!!!(postauksessa laitoin ett ei minnekkään,mut katsotaan sitten kun siihen vaiheeseen päästään) WAU, tulee niin hieno!Jos ei tätä niin raaka lautaa kattoon puolen sentin raolla. Sekin olisi mahtava!..suunnitelmat elää!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista! Olette niin rohkaisevia ja vakuuttavia, että pakkohan tätä on kokeilla!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit