Hanaa!

Maaritin pyynnöstä mietimme illalla hana-asioita.

Tällaisia malleja pääsi listalle: 


Ykköstoive keittiöön. Voi hyvin jäädä toiveeksi hinnan puolesta.


Vola KV1


Vaihtoehto kylppärin ja vessan allashanaksi. Tällainen löytyi aikaisemmasta kodista. Miellyttää edelleen.
Hangrohe Talis S pesuallashana 


Mitä olette tästä mieltä? Hieman näyttävämpi allashana kuin Talis S, mutta meneekö överiksi?
Toisaalta voisi olla hieno yksityiskohta pelkistetyssä kylppärissä.
Hansgrohe pesuallashana Axor Urquiola 


4. Suihkumallien suosikki.

Hansgrohe Raindance Showerpipe  (3 kpl)


5. Kodinhoitohuoneeseen.
Hansgrohe pesuallashana Metris S 

Nyt ei tullut kovin syväluotaava esitys. Otankin mielelläni vastaan vinkkejä muista malleista ja hyvistä/edullisista ostospaikoista.

Kommentit

 1. Moikka!

  Käy kurkkaamassa lähimmässä K-raudassa Cello-sarjan hanat. Sieltä löytyy kohtuuhintaisia ja hiukan erilaisiakin hanoja. Meille tulee keittiöön Funky apk-liitännällä. :)

  VastaaPoista
 2. Omasta mielestäni Suomessa on muutamia aivan erityisen hyviä/edistyksellisiä asioita, ja sille listalle mahtuu mm. Oraksen hanat ja Abloy:n lukot. Eli jos joskus muuttaisi Suomesta pois, niin näitä kannattaisi ottaa mukaansa.

  Ulkonäkö on sitten tietysti asia erikseen sen teknisen toimivuuden rinnalla.

  Cello hanat vissiinkin tehdään Ruotsissa ja Volat valmistetaan Tanskassa? Ja jos kerran nämä ovat yleisesti myynnissä Suomessakin, niin varaosiakin lienee sitten yhtä helposti saatavilla kuin esim. Oraksen hanoihin?

  Entä onko jollakulla omakohtaisia käyttökokemuksia näistä? Ja entä miten menee hinnat, onko Oras (joita myös menee paljon vientiin) ylihinnoitellut itsensä Suomessa, jossa Oraksella on käytännössä jos ei monopoliasema, niin ilmeisesti hyvin suuri markkinaosuus kuitenkin.

  Mielelläni kuulisin itsekin käyttökokemuksia muista hanamerkeistä, koska itse olen ollut hyvin Oras-keskeinen, enkä esim. hanoissa tai lukoissa osaa/uskalla suositella mitään muita merkkejä. Omat suositukseni perustuisivat tällöin tekniseen toimivuuteen, en minä noista ulkonäköasioista osaa sanoa oikein mitään.

  VastaaPoista
 3. Tiedätkö illalla ajattelin,että pitäiskö postata hanoista, mutta ehdit ensin :) :)

  Ihania nuo hanat, jotka oot tähän valinnut!!

  Kauniita hanoja on vaikka kuinka. Mulla ollut vähän sama ajatus kuin Mikalla, Orasta ja Abloytä. Mitään ei olla kuitenkaan hanojen suhteen päätetty, mietintä vielä kesken. Hommat jatkukoot.

  VastaaPoista
 4. Hyviä kommentteja, kiitokset!

  Abloy on selvä juttu, sitä ei tarvitse miettiä, mutta hanoissa valinnanvaraa sitten riittääkin. Kokemuksia on meillä aiemmin Oraksesta ja Hansgrohesta, ja molemmat ovat toimineet oikein hyvin. Hinnat näyttävät olevan aikalailla samoissa, joten sopiva malli ratkaisee. Täytyy tarkistaa nuo Cellonkin mallit!

  Eräässä kylppärikaupassa väitettiin, että Hansgrohessa on enemmän rautaa sisällä kuin monessa kilpailijassa, mutta enpä tiedä onko noissa oikeasti merkittäviä eroja.

  Muistuipa vielä mieleen, että kiehuvaakin vettä voi saada suoraan hanasta, jos sellaisen kokee tärkeäksi. Aika veikeä hinta tuolla Grohen uutuudella:) http://bit.ly/wgoCcY
  Tuossa saakin olla jo metallia sisällä, muoville voisi tulla kuuma.

  -Petri

  VastaaPoista
 5. Ehditte ensin, enkä kyllä tiedä koska ehdin saman postauksen tekemään!

  Meillä nyt käytössä Hansgrohe Raindance ja on kyllä ihanin suihku minkä tiedän ja sitä tulee ikävä... Mahtava toi Grohen keittiöhanakin, ihanan suoralinjainen.

  Itse luultavasti menemme Oraksen hanoilla (Cubista vessoihin) ja suihkuilla (vastaavat kuin raindancet mutta ei yhtä ihanat Hydrat/cubista) ja keittiöön se La Cucina Alessi by Oras ihan vain suhteiden ja hinnan takia...

  VastaaPoista
 6. Moikka, kiva blogi teillä! Olen jo jonkin aikaa lueskellut mutta nyt vasta kommentoin. :)

  Meidän hanat + suihkut tulee tod. näköisesti olemaan hansgrohen. Keittiön hana on Gustavsbergin, se hankittiin rakennusluvan saamisen huumassa jo vuosi sitten, heh.

  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
 7. Sanna: Ostan Volan hanan keittiöön, jos saan lottovoiton:) Kivalle näyttää tuo Oraksenkin keittiöhana. Pitää tsekkailla tarkemmin.

  Mia: Kiitos ja kiitos samoin, sinulla on myös ihana blogi! Meillä on hyviä kokemuksia Hansgrohesta ja siksi mietimme sitä myös tulevaan kotiin. Olisi itsekin pitänyt olla kaukaa viisas ja hankkia hana ennakkoon. Nyt on vaikea priorisoida asioita; mihin panostaa ja mistä karsii.

  VastaaPoista
 8. Meillä vasta aloitellaan kuopan kaivuuta tontilla, mutta hanat on hankittu. Kaikki hanat tuli hansgrohelta, pääosin Metris-sarjaa, Raindance (sama kuin tuossa yllä) ja sitten keittiöön Axorin malli. Mä vaan tykkään noista hansgrohen vempeleistä, ja halusin kaikki talon hanat kutakuinkin samaa sarjaa. Toivotaan että ovat hyviä, eiköhän. :)

  VastaaPoista
 9. www.athousehold.com is one supplier of the kitchen and bathroom series products,including the sink,faucet(tap),air fryer,blender,meat grinder,coffee machine(coffee maker),shower,bathroom cabinet,Vacuum cleaner, hand dryer,kitchen lamp,bathroom lamp,etc.Products are qualified ,OEM service is acceptable,if you are interested in the business of those products, you can visit our website for more details or contact us directly via email jackchen@athousehold.com
  Thank you and have the nice day.  Best Regards  Jack Chen
  Sales Manager
  Nantong At Household Co.,Limited
  E-mail: jackchen@athousehold.com
  sales@athousehold.com
  Skype: athousehold
  Website: www.athousehold.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit